Lägenheter i Visby


Skicka intresseanmälan

Birkagatan

På Birkagatan 8a, 8b och 8c har vi totalt 31 stycken enrumslägenheter. Birkagatan ligger centralt i Visby ca 400 m från ringmuren, Östercentrum och livsmedelsaffär samt två km från högskolan. I alla lägenheter på Birkagatan ingår bredband 100/100 MBit samt tv-uttag där du kan få in kanal 1, 2, 4. Gemensamt stort kök, tvättstuga finns att tillgå. Fastigheten har ett antal parkeringsplatser. Dammsugare finns. Husgeråd (kastruller, bestick, tallrikar mm) ombesörjes av hyresgästen själv.

Du måste inte vara student för att hyra lägenhet på Birkagatan, men studerande har förtur.

Det är inte tillåtet med husdjur i dessa lägenheter.

Birkagatan 8a

Lägenheterna på Birkagatan 8a är på 21 m², avsedda för en person. I hyran ingår bredband, el, värme, vatten och sopavgifter. I alla lägenheter finns badrum med toalett, dusch och handfat. De är utrustade med nya kök (2021) och har spis med ugn, mikro, kyl med frys. Lägenheterna är möblerade med garderob, skrivbord, skrivbordsstol, lampor, säng, täcke, kudde, nattduksbord, fåtölj samt matbord och stolar. På Birkatan 8a får du bo mellan 25 augusti till 10 juni, det vill säga vi tecknar tiomånaderskontrakt. Till sommaren får du flytta dina saker i det förråd på ca 2,5 m² som ingår och som står hyresgästen till förfogande året runt.

Birkagatan 8b

På Birkagatan 8b finns våra helårslägenheter. De är på 21-28 m² avsedda för en person. I hyran ingår bredband, el, vatten, värme och sopavgifter. I alla lägenheter på 8b finns ett badrum med toalett, dusch och handfat. Det är utrustade med pentry det vill säga två spisplattor, mikro, kyl, frys och skåp. Några av lägenheterna har riktigt kök med spis och större kyl/frys. Lägenheterna är omöblerade. Till varje lägenhet finns ett förråd på ca 2,5 m². Hiss finns.

Bilderna är endast exempel. Placering av garderober med mera kan variera.

Birkagatan 8c

På Birkagatan 8c finns fyra stycken lägenheter (byggda 2010), vardera på 25,5 m². Dessa hyrs ut med tiomånaderskontrakt. I hyran ingår bredband, el, vatten, värme och sopavgifter. I varje lägenhet finns ett kök med spis, fläkt, mikro, kyl, frys, ugn och skåp samt badrum med wc, handfat och dusch. Lägenheterna är möblerade med en garderob, skrivbord, skrivbordsstol, bokhylla, lampor, soffa, säng, täcke, kudde, nattduksbord, fåtölj samt matbord och stolar. Till varje lägenhet finns ett förråd på ca 2,5 m².

Bilderna är endast exempel. Placering av garderober med mera kan variera.

VILL DU HYRA LÄGENHET?
Skicka en intresseanmälan här.