Lägenheter i Visby


Skicka intresseanmälan

Ravinstigen

På Ravinstigen 2 och 4 har vi totalt 37 studentlägenheter med ett och två rum. Precis ovanför hamnen, 1300 m från högskolan 700 m från ringmuren och livsmedelsaffär, ligger våra lägenheter som har balkong eller uteplats med havsutsikt.

I lägenheterna på Ravinstigen får du bo mellan 25 augusti till 10 juni, det vill säga du tecknar tiomånaderskontrakt. Till sommaren får du flytta ner alla dina saker i det förråd på ca 2 m² som ingår och som står hyresgästen till förfogande året runt. Bredband 100/100 MBit ingår i hyran.

Det finns tv-uttag i varje lägenhet där du utan extra kostnad kan få in kanal 1, 2, 4. Tvättstuga finns i källaren. Hiss finns. Parkeringsplats erbjuds att hyra i mån av plats. Dammsugare finns. Husgeråd ombesörjes av hyresgästen själv. Husdjur är inte tillåtna i dessa lägenheter.

Ettorna

Ettorna är på 21 m², avsedda för en person. I hyran ingår vatten, bredband, el och värme. I alla lägenheter finns ett badrum med toalett, dusch och handfat. Det finns ett pentry med 2 spisplattor, mikro, kyl, frysfack och skåp. Lägenheterna är möblerade med två garderober, skrivbord, skrivbordsstol, lampor, säng, täcke, kudde, nattduksbord, fåtölj, matbord och stolar samt utemöbler.

Bilderna är endast exempel. Placering av garderober med mera kan variera.

Tvåorna

Tvåorna är på 31 m², avsedda för max två personer. De kostar totalt 5.045 kr/mån inklusive bredband, el och värme. I alla tvåor finns ett badrum med toalett, dusch och handfat. Det finns ett pentry med två spisplattor, mikro, kyl, frysfack och skåp. Lägenheterna är möblerade med fyra garderober, skrivbord, skrivbordsstol, lampor, sängar, täcken, kuddar, nattduksbord, soffa, matbord och stolar samt utemöbler.

Bilderna är endast exempel. Placering av garderober med mera kan variera.

VILL DU HYRA LÄGENHET?
Skicka en intresseanmälan här.